Marijke Heetveld, Mauk Pieper, Pauline Botden

 

Venwoude Sangha

Marijke Heetveld, Mauk Pieper en Pauline Botden zijn de dragers en facilitators van de Venwoude Sangha, een spiritueel thuis voor mensen van binnen en buiten Venwoude waar je samen met gelijkgestemden je pad van bewuste ontwikkeling kunt bewandelen.

Meer over deze Sangha en haar activiteiten vind je op de site van de Venwoude Sangha.

Marijke Heetveld

Marijke Heetveld was vele jaren directeur van Venwoude’s voormalige Opleiding Emotioneel Lichaamswerk. In de afgelopen jaren gaf ze ruim 100 maal de basisworkshop De Opening. Als supervisor is ze nauw betrokken bij alle trainingen en opleidingen van de Venwoude Levensschool. 

 

Mauk Pieper

Mauk Pieper is de drijvende kracht achter de recente invoering van gezamenlijk holocratisch leiderschap op Venwoude. Ook is hij de architect van het hele curriculum van de Venwoude Levensschool. Daarbinnen is hij senior trainer/supervisor in de door hem opgezette vervolgtraining De Centaur en de opleiding tot Integraal Facilitator. Hij is tevens auteur op het gebied van Integraal Leiderschap en Integrale Spiritualiteit. Hij ontwikkelde het begrip Tweede Schok van de Mensheid en schreef Humanitys second Shock and Your Unique Self.

Pauline Botden

Pauline Botden gaf jaren lang de trainingen Opening en Fundament en diverse Communicatietrainingen. Sinds enige jaren is zij mededrager van het residentiële programma Integraal Leven.
Zij verzorgt diverse meditatiedagen door het jaar heen.
Haar boek Love beyond Imagination is een weergave van een jarenlange beoefening. 

 

 

Zomerretraite 2018

Data: dinsdag 24 t/m zondag 29 juli 2018

Kosten:
€ 795 bij overnachting op slaapzaal

Early Bird-prijs tot 1 juni: € 700

Sangha-leden betalen € 650

1- persoonskamer voor 6 dagen € 209,- meerprijs
2- persoonkamer voor 6 dagen  € 158,50 meerprijs

Aanmelden

Meer informatie over de Venwoude Sangha.