Marijke Heetveld, Mauk Pieper, Pauline Botden

 

Venwoude Sangha

Marijke Heetveld, Mauk Pieper en Pauline Botden zijn de dragers en teachers van de Venwoude Sangha, een spiritueel thuis voor mensen van binnen en buiten Venwoude waar je samen met gelijkgestemden je pad van bewuste ontwikkeling kunt bewandelen.

Meer over deze Sangha en haar activiteiten vind je op de site van de Venwoude Sangha.

Marijke Heetveld

Marijke Heetveld was vele jaren directeur van Venwoude’s voormalige Opleiding Emotioneel Lichaamswerk. In de afgelopen jaren gaf ze ruim 100 maal de basisworkshop De Opening. Als supervisor is ze nauw betrokken bij alle trainingen en opleidingen van de Venwoude Levensschool. 

 

Mauk Pieper

Mauk Pieper is de drijvende kracht achter de recente invoering van gezamenlijk holocratisch leiderschap op Venwoude. Ook is hij de architect van het hele curriculum van de Venwoude Levensschool. Daarbinnen is hij senior trainer/supervisor in de door hem opgezette vervolgtraining De Centaur en de opleiding tot Integraal Facilitator. Op zijn website www.mauk.nu schrijft hij over Integraal leiderschap en Integrale spiritualiteit. Hij ontwikkelde het begrip ‘Tweede Schok van de mensheid’ en schreef het boek  Humanitys second Shock and Your Unique Self.

Pauline Botden

Pauline Botden gaf jaren lang de trainingen Opening en Fundament en diverse Communicatietrainingen. Sinds enige jaren is zij mededrager van het residentiële programma Integraal Leven.

Zij verzorgt diverse (Mondo Zen-)meditatiedagen door het jaar heen op Venwoude. Haar boek ‘Love Beyond Imagination’ is een weergave van haar jarenlange beoefening van het schrijven van brieven aan het Goddelijke.

 

 

Zomerretraite 2019

Data: zaterdag 27 t/m vrijdag 2 augustus 2019

Kosten:
€ 950,- bij overnachting op slaapzaal

Early Bird-prijs tot 1 april 2019: € 800,-

Sangha-leden betalen € 800,-

1- persoonskamer voor 6 dagen € 209,- meerprijs
2- persoonkamer voor 6 dagen  € 158,50 meerprijs

Aanmelden

Meer informatie over de Venwoude Sangha.