Miranda Macpherson

The Transforming Power of Grace Retreat

24 april 2020 (introavond en satsang)
25 t/m 28 april 2020 (retraite)
Miranda Macpherson

Probeer je jezelf voortdurend te ‘fiksen’? Het superego wijst je voortdurend op je tekortkomingen en vertelt je hoe je die moet verbeteren. Maar hoe je ook je best doet, hoe je je zwakke punten ook probeert te compenseren, voor het ego is het nooit genoeg. De waarheid is dat er helemaal niets mis met je is. Door ontspanning van het ego kun je die enorme drang om jezelf te fiksen gaan loslaten en steeds dieper zakken in de grond van Genade.

Deze vierdaagse retraite is erop gericht om tot in de kern los te komen van je stresspatronen en onnodig lijden. Het is een krachtige uitnodiging om met belangrijke thema’s in je leven aan de slag te gaan. Miranda neemt je mee op een verdiepende reis richting compassie en afpelling van je ego-identiteit, om de verbinding te herstellen met wie je werkelijk bent: vrede en vreugde.

Over Miranda / over de teacher

Miranda Macpherson weet mensen op meesterlijke wijze tot een directe ervaring van het Heilige te brengen. Haar helderheid creëert een krachtige container waarin je toegang krijgt tot de diepere dimensies van bewustzijn, ego-obstakels kunt afleggen en je dagelijks leven meer gaat leven vanuit spirituele diepte.

Haar eigen spirituele pad begon op haar dertiende, toen ze een klinische depressie kreeg. In deze periode had ze een spirituele ervaring van onbegrensde liefde. Die wekte in haar een sterk verlangen om de openbaring waarvan ze geproefd had, ook te doorgronden en vandaaruit te leven. Ze heeft een grondige studie van diverse wijsheidstradities gemaakt en is geschoold in spirituele psychologie.

Over de retraite

Miranda’s integrale spirituele benadering is gebaseerd op zowel de nonduale realisatie van haar eigen ontwakingsproces als op haar studie en scholing. Deze benadering is een pad, want als je echt een spiritueel leven wilt leiden en niet alleen geïnteresseerd bent in spirituele ervaringen, dan is een practice behulpzaam.

In deze retraite staat de transformatieve kracht van Genade centraal. Je gaat eeuwenoude spirituele technieken van vergeving en ware compassie beoefenen die je helpen om je ego-identiteit te ontkrampen en te rusten in je onbegrensde natuur. Miranda legt de nadruk op het volledig omarmen van je directe ervaring, zonder daar iets aan te veranderen of iets te willen fiksen. Dat is een krachtige, verrassende en toch subtiele practice om ego-obstakels te transformeren en werkelijk tot dieper gewaarzijn te komen. Daarbij deelt ze zowel haar spirituele als haar psychologische inzichten, aangezien we zowel goddelijk als menselijk zijn. Niet of-of, maar en-en.

 

Over het programma

Het programma omvat teachings, interactieve dialogen, oefeningen, meditaties en mantrazingen. Na iedere teachingsessie krijg je de gelegenheid om het geleerde door middel van oefeningen in praktijk te brengen. Ook is er gelegenheid voor het inbrengen van zaken waar je in je leven tegenaan loopt op het gebied van relaties, werk, ouder worden, gezondheid en dergelijke. Dit soort persoonlijke uitdagingen vormen een toegangspoort tot dieper contact met onze ware natuur van liefde en wijsheid.

De avond voor de retraite geeft Miranda een ‘Introductory Evening & Satsang’. Deze is ook los van de retraite te bezoeken. Kijk hieronder voor meer praktische informatie en aanmelden.

Overige info
Miranda is auteur van het boek The Way of Grace – The transforming power of ego relaxation. Het is niet nodig om het gelezen te hebben voordat je aan de retraite deelneemt, maar als voorproefje van Miranda’s benadering kun je het boek bestellen bij Amazon.com of Bol.com.

Praktische informatie

Introductory Evening & Satsang – 24 april

19:30 – 22:00 (inloop 19:00)

Kosten: € 25,-

 

Meld je hier aan voor de satsang (aanmelden voor de retraite kan hieronder)

Je naam

Je e-mailadres

Je bericht

The Transforming Power of Grace retraite – 28 april t/m 1 mei

Zaterdag 10:00 – Dinsdag 17:30

Kosten: € 600,- voor de retraite inclusief overnachten op een slaapzaal

Eenpersoonskamer: 3 nachten € 135,- / 4 nachten € 177,-

Tweepersoonskamer: 3 nachten € 103,- pp / 4 nachten € 133,75 pp

(Prijzen zijn van 2019 en die van 2020 kunnen hoger uitvallen)

 

Meld je hier aan voor de retraite

Je naam

Je e-mailadres

Je telefoonnummer

Keus overnachting

Dieet

Je adres en woonplaats (voor op de factuur)

Je bericht